AMADA Tekniska center

Det nya Amada UK tekniska center ligger i Kidderminster – Worcestershire, strategiskt placerat för att kunna få besökare från alla nationaliteter via Birminghams flygplats. Lokalerna gjordes om 2014 för att erbjuda besökare en positiv upplevelse när de ser de senaste tekniska lösningarna.

  • 1 300 m2 utställningshall
  • 750m2 utställningshall begagnade maskiner
  • 70 sittplatser förl föreläsningar
  • 100 sittplatser i matsalen
  • Utbildningscenter för kunder
  • Automatisk komponent lager
  • Verktygs fabrik

Clicka här för Google Tour

Stolt historia

Amada UK Ltd var etablerat över 40 år sedan med en filosofi av att “vi ska växa med våra kunder” nu med den största service och säljorganisationen inom den plåtbearbetande industrin i Storbritannien.

Den endamåls enliga maskinverktygslokalen öppnade I Kidderminster 1986 för att visa banbrytande teknik inom laser, stansning, kantpressar och automatisering kombinerat med de senaste lösningar inom CAD/CAM mjukvaror.

Stolt historia

Lysande framtid

Lysande framtid

Efter nästan 30 år total renoverades lokalerna. Detta för att erbjuda våra kunder en högklassig upplevelse när man besöker det tekniska centrat för att se på Amadas tekniska lösningar för plåtbearbetning. Precis som med Amadas lösningar så har de nya lokalerna den senaste tekniken för ECO-vänlig styrning som inkluderar hållbar teknik för belysning och uppvärmning som resulterar i minimalt avtryck på utsläppen av koldioxid.

Välkommen

För att möta de tuffa utmaningar som finns idag inom plåtbearbetandeindustri så är vi övertygade på Amada att varje besök till vårt teknikcenter ska vara något mer än bara en maskin demonstration. Det engagerade teamet i centrat använder den senaste tekniken inom mjukvaror, laserskärning, stansning, formning och svetsning för att tillhandahålla rätt lösning till varje besökare efter sina behov. Amada UK chef Alana Parrot förklarar; ”Investering i den nya renoveringen av vårt kontor i Storbritannien är ett tydligt budskap att vi sätter kunden i fokus. Besöka en miljö med teknik och experter är det viktigaste. Vi vill att varje besök till Amada UK ska vara ett besök man mins.”

Welcome

Centraliserad supportväxel

Centralised Support Hub

En bransch ledande kombination av teknisk expertis på maskiner, verktyg, komponenter och mjukvaror gör Amada service till en klass för sig själv. Snabb problemanalys och snabba besök av service personal med reservdelar är nyckeln till våras kontinuerliga succé. Mer än 90 tekniker och specialister är engagerade i att installera, supporta och stödja Amadas lösningar ute hos våra kunder.

Hall för verifikation

För att hålla liv i Amadas kärnvärden så är målet med vårat teknik center att tillhandahålla den optimala upplevelsen för kunder och besökare. Med en utvidgat utställningshall, utökade konferensrum och interaktiv hall med maskinlösningar, mjukvaror och verktyg, så kan besökare ha nöjet att se de senaste lösningarna inom plåtbearbetning i en välkomnande och bekväm miljö. De utvidgade två våningarna för kunder har utformats för att tillhandahålla en unik kombination för kund möten, demonstrationer och kundskap från våra tekniker. Amadas viktigaste tillgång är de erfarna och duktiga tekniker som kan ge lösningar och råd till våra kunder oberoende vad deras behov de har.

Verification Facility

Föreläsningar

Föreläsningar

Konferensrum

Konferensrum

Mötesrum

Mötesrum

Restaurang för kunder

Restaurang för kunder

Utställningshall med begagnade maskiner

Utställningshall med begagnade maskiner

Automatisk komponent lager

Automatisk komponent lager

Verktygsfabrik

Verktygsfabrik

Utbildningssal för mjukvaror

Utbildningssal för mjukvaror