AMADA Reservdelar och Förbrukningsvaror

Amadas effektiva reservdelsavdelning tillhandahåller en rad tjänster och produkter för att försäkra en effektiv och tillförlitlig drift av er maskin. Amada har ett stort lager med reservdelar för nya så som äldre maskiner. Om reservdelarna inte finns i vårt lokala lager så har vi tillgång till de Europeiska lagren samt de som finns i övriga världen. Detta för att försäkra att det ska bli minima stop i er produktion.

Med Amadas förbrukningsartiklar som inkluderar oljor, filter, laser optik m.m. så kan du vara säker på att maskinen presterar optimalt. Vi lagerhåller ett komplett sortiment med bland annat laseroptik allt från linser till interna speglar, detta för att försäkra att man som kund ska kunna bibehålla optimal stjärnkvalitet.

Det finns en rad olika typer av kring utrustningar för att öka produktiviteten och få en säkrare produktion. Vår praktiska utrustning för att testa linser ger möjlighet att tidigt se hur skicket är på linsen detta så att man säkerställer skärresultatet och att man inte ska få andra linsproblem. Vi tillhandahåller också lyfthjälpmedel för plåthantering, anslagsfingrar, uppläggningsbord m.m.

Amada erbjuder även uppgradering av CNC-styrningar och utbyte av diskettstationer. Vi har en omfattande produktprogram för att byta ut CNC styrningarna på kantpressar. Dessa kompletteras med USB stick för att ersätta diskettstationer och ger möjlighet till att lagra stora mängder med program.