Kantpressverktyg från AMADA

Amada har varit ledande inom tillverkning av kantpressar i över 40 år och har installerat mer än 80.000 maskiner över hela världen.Denna erfarenhet har bekräftat vår övertygelse om att användningen av Amada´s verktyg ger en optimal prestanda varje gång kantpressen används. Att använda Amada´s kantpressverktyg garanterar dig god produktivitet.

Amada´s kantpressverktyg är genomhärdat. Vår patenterade Amanit® process kombinerar optimal ythårdhet, smörjförmåga och slipning till de högsta toleranser i branschen. Dessa tillverkningsprocesser ser inte bara till att verktyget ger optimal kantpressprestanda, utan också maximerar verktygens hållbarhet, livslängd och noggrannhet mycket bättre än de som erbjuds av konventionella kantpressverktyg.

Kombinerat med Amada´s verktygslösning "One Stroke" möjliggör det att vi i våra kantpressar använder stationsbockning. Denna verktygslöning möjliggör stationsbockning och därmed reducerad ställtid, ökad produktivitet och lönsamhet.

Amada´s omfattande utbud av lagerförda verktyg är avsett att användas på alla kantpressar och är även kompatibel med de flesta andra tillverkares kantpressar. .

Click on one of the following buttons to download extracts from our latest handbook

Pressbrake Tooling Handbook
Handbook Reference Section
Return Bend Limit Graphs

Verktygssupport:
Tel: 0322-20 99 00
e-mail: tooling@amadasweden.se